Vill du driva din hållbarhetsaffär under Esams tak tillsammans med kollegor i Stockholm, Göteborg och Umeå?

Då är du välkommen att höra av dig!

För att ansöka som paraplybolag behöver du ha en befintlig affär inom hållbarhetsområdet som du vill driva under Esams tak. Eftersom Esam är ett bolag som ägs av oss medarbetare och där flertalet driver egna företag tar vi i första hand in redan etablerade konsulter. Framförallt behöver du dela Esams värdegrund.

Esams värderingar är inte bara ord, vi agerar utifrån värdeorden i affärer, gentemot våra kunder, intressenter och mot varandra. Vi är rädda om våra kunder, sekretess är en hygienfaktor, att dela med sig av sin kompetens till kunderna för att skapa ännu större handlingskraft är något vi värdesätter på Esam. Vi vill inte att kunderna ska vara konsultberoende, utan att kunderna kommer tillbaka och växer med oss för att vi tillför ett värde. En konsult på Esam är en lagspelare som vill engagera sig i den gemensamma utvecklingen av bolaget och bidra till kollegor med både tid, hjälp och affärer. På en arbetsplats utan hierarki blir det extra viktigt att en konsult på Esam vill arbeta utifrån en demokratisk och transparent beslutsprocess.

Är du intresserad av att bli en Esam-konsult, kontakta David Sandén för att höra mer om hur rekryteringsprocessen går till.
Mail: david.sanden@esam.se eller via telefon 070-390 40 92.

Just nu söker vi:

Vi har som ambition att bli fler konsulter  i Stockholm.
Just nu söker vi specifikt konsulter med två olika profiler/inriktningar. Dessa är :